X-Men

X-Men er blevet et af ​​de mest berømte superhelt hold i tegneseriens historie. Dette hold af Marvel – mutanter har kæmpet mod deres fjender og frygten for, at menneskeheden vil udrydde dem. De har været her som tegneserier, men også i tegnefilm, videospil til computer og play station, og en række af højt succesfulde film. En af de store konflikter som X-Men står overfor, er at mutanterne føler, at de skal kæmpe for deres plads i samfundet – en konflikt, der kommer til live i Playtech X-Men slot maskine.

Hvordan spilles spillet

Til at starte med skal jeg lige gøre opmærksom på at du ikke behøver kende til figurerne og historien for at spille spillet. Hvis du har problemer med at holde styr på, hvem af heltene der er hvem eller hvem der er på hvilken side kan du blot kigge på farven bag ved figuren; den blå baggrund anvendes til heltene, mens en rød baggrund er draperet bag skurkene.

Begynd med at vælge en bet værdi. Du kan satse et sted mellem 1 pence og 5 pounds. Vælg derefter hvor mange gevinstlinjer, mellem 1 og 25, du gerne vil spille. Derefter giver spolen et spin og se hvad der kommer frem.

Udover de normale 25 gevinstlinjer, er X-Men også udstyret med en række smarte funktioner. For det første et wild symbol, som kan erstatte alle symboler med undtagelse af scatter symbolet. 5 wild symboler vil også vinde dig en kæmpestor jackpot på 10.000 point! For det andet kan du lave scatter funktion – 3 X-Men-symboler, her vil du aktivere enten helte tilstand eller skurke tilstand. I disse to spil, er spins gratis. Den tredje og rigtig seje funktion er X funktionen. Hvis du kan sammensætte 5 helte i form af et X i midten af ​​åbningen, vinder du 5 gange din indsats!

De største gevinster er reserveret til Professor X og Magneto for hhv. helte og skurke. Er du så heldig at få 5 i træk af en af ​​disse to ledere vil det give dig 1.500 gange din indsats.

Marvel Progressive Jackpot

Spillere kan være heldige at ramme Marvels progressive jackpot i løbet af alle ture. Når du rammer marvels progressive jackpot vil du blive præsenteret for et gitter af 20 felter. Her gælder det om at vælge en firkant som afslører en af ​​fire progressive jackpot -symboler: Strøm, Extra Power, Super Power eller Ultimate Power. Når du har valgt tre felter med samme symbol, har du vundet Matching jackpot. The Ultimate Power jackpot er på mange Marvel spilleautomater, og har givet præmierer på mere end 1 million Pund.

Konklusion

X-men slot maskinen er rigtig fed og god underholdning. Hvis du i forvejen er fan af X men figurerne er dette en rigtig god måde at hilse på dem endnu engang. Hvis du endnu ikke har set filmene eller læst tegneserien kan det jo være at du får lysten til det efter et spil på X-men slots maskinen.