Geisha Story

Rejs til Japan, et af verdens mest fantastiske lande, sammen med en traditionel geisha, der forsøge at vinde sit livs kærlighed, en ung og flot samurai. Sæt hjulene i gang med at dreje og se om du kan samle de forskellige symboler, Guld Fisk, Bonsai træer, kirsebærblomster, en buegang foran en solnedgang, en dekorativ vifte, et te sæt og Geater i træ (traditionelle japanske sandeler). Wild symbolet er en japansk samurai, og han kan erstatte alle andre symboler for at lave en kombination, dog på nær scatter symbolet. Scatter er en gammel vis mand. Bonus symbolet er Geishaen selv. Geisha story er udviklet af Playtech.

Hvordan spiller man?

Møntværdierne spænder fra 0,01 til 5 dollars og du kan satse op til 10 af disse per linje, hvilket betyder at den maksimale satsning er 150 mønter. Alle symboler fra venstre mod højre, giver gevinst, på nær scatter der giver gevinst lige meget hvad. 3 eller flere af den gamle vise mand formerer din samlede indsats med 5-50X. Du kan også drage fordel af Autoplay funktionen og forudindstille din mønt niveau og antallet af linjer for op til 50 runder i træk, eller du kan bruge Turbo funktionen for nogle ekstra hurtige runder.

Geisha Bonus

Denne udløses hvis du får to Geisha symboler på hjul 1 og 5 på samme tur. Nu åbnes en port og du ankommer til en flot japansk have med springvand og åer. Her ser du seks flotte vifter med forskellige tal på, der fortæller hvor mange gratis spins du får (4,6,7,8,10 eller 12) og endnu engang præsenteres du for vifterne, denne gang afslører de en multiplikator (2x, 3x, 4x, 5x, 7x eller 10x)

Dollar Ball Progressiv Jackpot

I øverste højre hjørne af skærmen vil du se Dollar Ball ikonet, klik på ‘ Aktiver ‘ for at starte det op (bemærk at det vil koste dig 1,00 dollar per tur). Du skal nu vælge 5 tal mellem 1 og 49. Der vil nu være et lille lotteri, og hvis dine 5 numre matcher de 5 numre der trækkes har du vundet jackpotten. Du kan også vinde 1% af jackpotten hvis 4 af dine numre matcher.

Konklusion

Geisha Story er et hyggeligt spil med en god baggrunds historie. Grafikken er flot, og animationerne også. Soundtracket passer godt til temaet. Musikken kan dog hen af vejen blive en lillesmule forstyrrende, men så kan man heldigvis bare slå lyden fra. Geisha Story er tiltalende, interaktiv og byder på masser af måder at vinde på. Geisha story fungerer også godt på en mindre skærm, så du kan sagtens spille på din tablet, men også på din mobil.

Her kan du spille Geisha Story

Bet365, Eurogrand og Casino.com 

Opsumering

Hjul: 5

Linjer: 15

Mønt værdi: $/£/€: 0.01-20.00

Max bet per linje: 10

Max Per Spin: $/£/€: 3,0

Wild Symbol: Yes (Samurai)

Scatter Symbol: Yes (Vis gammel mand)

Bonus Features: Yes

Progressiv Jackpot: Yes

Software: Playtech